Τρίτη

Θέμα: Προτείνουμε την αναθεώρηση της Ζωής μας, τόσο σε ότι διαβάζουμε, όσο και πως αντιμετωπίζουμε την Προσωπική μας στάση Ζωής.


Τι Θα συνέβαινε στην περίπτωση, όπου ο καθένας από εμάς θα έλεγε ευθαρσώς την άποψη του; Θα είναι δυνατόν να ακουστεί από αυτούς, που ονομάζονται Πολιτικοί και ισχυρίζονται πως θα μας εφαρμόσουν λύσεις που θα μας εξασφαλίσουν Ποιοτική Ζωή;

 Φίλες και Φίλοι, Αναγνώστες μας.

Η Σελίδα μας, έχει βάση την Θεματογραφία που απουσιάζει από την επικαιρότητα.

Σήμερα λοιπόν, καταλαβαίνουμε πως από πολλά συμβατικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, απουσιάζει κάθε τι το ουσιαστικό. Δηλαδή αυτό που θα δώσει στην Ελληνική Κοινωνία, κάποιον βηματισμό θετικής Προόδου. Υποθέτουμε πως για την κατάσταση αυτήν έχει ευθύνη και ο κάθε πολίτης με τις επιλογές του. Εννοούμε την επιλογή των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, που προτιμούμε να αγοράζουμε συχνότερα.

Οι συστηματικές παγίδες είναι, τα "δώρακια" που προσφέρονται με τις Εφημερίδες και τα Έντυπα. Δεν λησμονούμε την "ζημιά" που γίνεται και με τα Διαδικτυακά Μέσα Ενημέρωση αλλά και η ελαφρότητα των θεμάτων στα Κοινωνικά Δίκτυα, όπου πολλοί γράφουν σαν να τα γνωρίζουν όλα. Δεν ξεχνούμε και όσους απαντούν, χωρίς να γνωρίζουν. "Πνευματικά", μαλλιά-κουβάρια.

Κλείνοντας αυτό το σημείωμα, προτείνουμε την αναθεώρηση της Ζωής μας, τόσο σε ότι διαβάζουμε, όσο και πως αντιμετωπίζουμε την Προσωπική μας στάση Ζωής. Ας σκεφτούμε πως είναι στα Χέρια μας η Ποιότητα της Ζωής μας και ότι πρέπει να αποφασίσουμε το πρώτο βήμα, μιας Νέας Πορείας με προοπτική Ανάπτυξης.

Ιωάννης Γ. Μιχαηλίδης.
= blogger writer =